Voetbalspelletjes

Alle voetbalfans opgelet, want het is tijd om die virtuele voetbalschoenen aan te trekken en je digitale voetbal skills te laten zien met al deze voetbalspelletjes! ⚽️ De wereld van voetbalspelletjes is hotter dan ooit. Wij hebben voor jou het ultieme overzicht samengesteld van de meest meeslepende digitale én analoge voetbalervaringen.

FIFA – het ultieme Voetbalspel

FIFA is al sinds 1993 de onbetwiste topper van de voetbalspellen. Gebaseerd op meer 180 echte voetbalwedstrijden biedt het een hyper realistische gameplay en levensechte graphics. Alsof je zelf in jouw eigen nationale team staat, zo perfect is de gameplay. Oefen je eigen opbouwspel, want je kunt een uitwijkpass of een lobje perfect uitproberen. Zo ben je er zeker van dat je de bal precies daar speelt waar je hem bedoeld had. Of je nu je favoriete team naar de overwinning leidt in de carrièremodus of online tegen vrienden speelt, FIFA staat garant voor adrenaline-pompende actie.

Football Manager 24

Voetbalspelletjes

Football Manager 24 tilt de wereld van voetbalbeheer naar ongekende hoogten. Allereerst het verbazingwekkende realisme van dit voetbalspel@ Het plaatst jou als player in de stoel van een voetbalmanager. Strategie en besluitvorming zijn jouw sleutel tot succes. Ook de diepgang van de tactische mogelijkheden is adembenemend. Je maakt real-time beslissingen die het lot van het team bepalen. Transfermarkten bruisen van activiteit, scouts ontdekken verborgen talent en de interactie met spelers voegt een menselijk tintje toe. Met de verbluffende graphics en een meeslepende ervaring, biedt Football Manager 24 daarom een ongeëvenaarde duik in de wereld van voetbalbeheer. Elke beslissing telt!

Pro Evolution Soccer PES

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer arcade-achtige ervaring, is Pro Evolution Soccer (PES) nog altijd de koning van de straat. Met vloeiende bewegingen en een snelle gameplay brengt deze PS4 voetbalgame PES het spektakel van het voetbalveld naar jouw gameconsole.

Ouderwetse Voetbalspelletjes

En natuurlijk die gezellige gouwe ouwe; het ouderwetse tafelvoetbal is nog altijd favoriet. Lekker aan de stangen sleuren en jouw voetbalpoppetje als eerste op goal laten schieten. Perfect om met de hele familie te spelen en je beweegt er ook nog eens lekker bij.

Maar laten we de indrukwekkende wereld van indiespelletjes niet vergeten. Good old Rocket League brengt voetbal naar een geheel nieuw niveau door spelers te laten racen in futuristische auto’s terwijl ze een enorme bal achterna zitten. Speel het online! Een unieke draai aan het traditionele voetbalspel.