Leuke Spelletjes sinds 2002

In 2002, het begin van internet voor alles & iedereen, start Leuke Spelletjes.nl als een vrolijke spelletjes site waar je online Flash spelletjes kunt spelen. Van Miniclip en Moorhuhn kip knallen tot het verslavende Reversi, Pio Pio en Bubble Shooter. Zo begonnen we!

Leuke Spelletjes anno 2013

De leukste spelletjessite met de beste shoot-‘m-ups, puzzels, breinbrekers en leuke linkjes. Nu met 542 spellen online!
We hebben een keus gemaakt uit de gaafste spelletjes voor 16 jaar en ouder, altijd leuk voor een paar uurtjes lol of even tussendoor. Meer fun? Speel mee met leuke prijsvragen bij Quizzen.nl of speel je favoriete yahtzeee dobbelspelletje en Mahjong. Veel plezier op leukespelletjes.nl!

21 Jaar later starten we door met een scala aan favoriete games & spelletjes die je nu niet of nauwelijks meer op je laptop speelt, maar waarvoor je goed gemutst je mobieltje, iPad, Nintendo Switch, XBox en PS5 aanschopt en de meervermogende zelfs de VR headset voor opzet. Of samen gezellig de analoge pionnen op het kartonnen speelbord zet en met een hap & een snap aan de keukentafel aanschuift. Uit met die schermen, da’s wel eens goed voor ons allemaal. Veel plezier met al die leuke spelletjes!