Maak elke dag kans op de dagjackpot. Meld je aan en ontvang gratis Euro 2,50.
Jump for Cash! Meld je aan voor de Lucky Jump en maak kans op vele Euro's.
Speel gratis 5 dices yathzee of ga voor een van die grote prijzen!


Leef jij ook altijd zo mee met de spelletjes op tv? En doe jij het ook áltijd beter dan de kandidaten? Grijp dan hier je kans en speel online mee met de populairste TV spelletjes als Lucky Letters, Get the Picture, Fear Factor, Puzzeltijd en 10 voor Taal.

Zorg ervoor dat je flink hoog scoort, want dan maak je kans op mooie geldprijzen, maar je kun ook altijd onbeperkt de gratis oefenspellen spelen! Zit jouw score bij de hoogste maandscores? Dan maak je kans op een geldprijs. Elke maand wordt een flink geldbedrag uitgekeerd aan de 3 beste spelers van die maand!
Welk woord staat hier in geheimschrift? Speel bij Lucky Letters en win fraaie prijzen of speel 4 free

Blink jij uit in de Nederlandse taal? Speel het leuke en leerzame taalspel 10 voor Taal en win! Speel onbeperkt gratis of voor geld.
Raad jij de vragen en foto het snelst? Vind het complete plaatje bij het bekende tv-programma
Get the Picture
Gezellig gratis meepuzzelen met Puzzeltijd. Wil je kans maken op mooie prijzen, waag dan eens een 'n gokje en ga voor een prijs!
Ben jij opgewassen tegen insecten, vuur en water? Speel 4 levels vol uitersten en zorg dat je bovenaan komt in de topscore lijst bij Fear Factor

GTST fans opgelet! Hier kun jij je kennis van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' testen. De top 3 van elke maand wint een prijs!

Samen bingo spelen, chatten en winnen! Chatten met je medespelers, of je nou voor geld speelt of gratis!